Årets tegnekonkurrence

Oprettet d.

Årets tegnekonkurrence

Børn og deres leg giver Phistermedister inspiration samt et varmt og hjertelig smil i hverdagen.

Tema for årets tegnekonkurrence er Eventyr

... og hvem elsker ikke et skønt eventyr, måske fyldt med trolde, frøer, helte eller måske handler det blot om en lille vorte der blev væk i Paris ? Lad din fantasi farvelægge papiret - der er ingen grænser.

De forunderlige streger og valg af farver minder os om, at ikke alt skal være firkantede og i kasser – men den kreative og finurlige leg skal vokse, og omgivelserne skal tilpasses, de små, de større og de største så der er plads til alle i vores fælles hverdag. 

send din tegning ind til os. 
Enten på mail konkurrencen@phistermedister.dk
eller med post til adressen:

Phistermedister
Gustav Johannsens Vej 5
2000 Frederiksberg

Du kan også indlevere den i vores butik

Field's Designstore

Butik 234, plan 1
Arne Jacobsens Allé 12
2300 København S

Hvor vi har åbent alle ugens 7 dage fra 10.00 til 20.00

Alle tegninger bliver løbende lagt ind på vores facebook side, så alle interesserede kan kigge med og få et varmt smil med i deres hverdag. 

Konkurrencen slutter sidste dag i sommerferien; søndag den 7. august 2016 og vores dommerpanel vil finde de 10 bedste tegninger og vinderne har fået direkte besked. Præmien: En Phistermedister sækkstol Blomsten i valgfri farve.

De 10 vindere bliver offentliggjort i vores nyhedsbrev den 5. september 2016. Vinderne får direkte besked.

Bemærk
Tegningen skal på bagsiden være påført dit navn og alder samt adresse og telefonnummer - så vi kan kontakte dig. Samt meget gerne en lille kort sætning om din tegning

Konkurrencen er ikke købsbetinget. Alle børn og kreative barnlige sjæle kan deltage, dog ikke personer med tilhørsforhold til vores dommere og ansatte hos Phistermedister.