Betingelser

Levering 

Alle pakker sendes med GLS

Pakker til udlandet koster 350,- i fragt. Phistermedister betaler den resterende del af hvad det reelt koster at sende. Hvis pakkerne kan sendes billigere, gør vi selvfølgelig det og vi ændrer fragten, så du kan betaler den mindste pris. OBS! Pakker til Grønland bliver sendt med båd. 

Hos Phistermedister bestræber vi os på en hurtig levering. Alle ordrer afsendes indenfor 1 - 3 hverdage. Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato er du velkommen til at skrive det i feltet under ’bemærkninger’, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at få dem frem til den ønskede dato. Bestillinger betalt med bankoverførsel bliver sendt af sted, så snart vi har registreret din betaling. Skulle der blive forsinkelser, får du naturligvis besked enten via mail eller telefon. 
Eventuelle forsinkelser, der skyldes GLS kan Phistermedister ikke stilles til ansvar for. Skulle en forsendelse af mystiske grunde ikke dukke op hos køber, sender vi en ny vare.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS eller øvrige transportørers målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Phistermedister tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. 

Alle priser inkl. moms 

Betaling 

Hos Phistermedister kan du betale med bankoverførsel (Eletronisk faktura kan kun anvendes af offentlige virksomheder der modtager elektronisk faktura). Husk at oplyse EAN nummer og navn. 

Betaling via bankoverførsel 

Bankoverførsel kan du overføre det samlede beløb til: 
Bank: Nordea
Reg. nr: 2277
Kontonr: 8971437279

Mobilepay:

MyShop nr. 642002

Varerne sendes så snart vi har registeret din betaling på vores konto. 
Husk venligst at angive dit ordrenummer som reference. 


Reklamation

 

I følge købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som køber kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Disse mangler må ikke være opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen.  Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 

Returnering

 

Når du handler hos Phistermedister har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadefor­voldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse:


Phistermedister
Sofus Francks Vænge 20
2000 Frederiksberg

 

Når du returnerer varen, bedes du angive beskrivelse af fejlen og dokumentation for købet, evt. i form af fakturaen. Bemærk!  Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsen­delse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Reklamation og varereturnering 

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: 

Phistermedister 
Sofus Francks Vænge 20
2000 Frederiksberg
Mail: info@phistermedister.dk 
telefon: 26 800 833

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. 


Refusion 

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Phistermedister har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer til din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform. 


Sikkerhed 

Ingen personlige oplysninger der registreres hos Phistermedister, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Phistermedister. 

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen 'Funktioner' og menupunktet 'Internetindstillinger'. 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve 'kontrakten' (købsaftalen) lagres ikke hos Phistermedister på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Phistermedister, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Phistermedister. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. 


Copyright 

Al billed- og tekst materiale på www.phistermedister.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.

 

Betingelser opdateret 7. oktober 2015 jvf. nye regler for fjernsalg