Om os

Phistermedister

Børnebrandet Phistermedister udvikler og designer produkter i absolut topklasse til de mindste. I sortimentet findes bestsellersækkestolen ”Blomsten”, den lidt større flyder-sækkestol ”Walde”, eventyrtelte, romantiske dukkevogne og meget mere. 

Gældende for alle Phistermedisters produkter er, at de bliver produceret i Danmark, og kun de bedste materialer anvendes. Alle produkter er designet ud fra børns behov for hyggelige, trygge og inspirerende rammer, der giver mulighed for den bedste leg eller hyggestund. 

Bag brandet er designer, ”idékvinde” og mor, Tina Agerskov, der brænder for at skabe det bedste af det bedste til de mindste, og som stiller store krav til sit mærke.

Phistermedisters filosofi

Phistermedisters produkter skal ikke bare være en fryd for de mindstes leg, men også en fryd for det voksne, modeorienterede øje. Når Tina Agerskov skaber designs, handler det om at forene, hvad der er bedst for børnene, med hvad der også ser flot ud i hjemmet.

Det betyder, at alle produkter fås i lækre farver og stoffer, der også ser delikate ud i stuen, og som ikke nødvendigvis skal pakkes væk, efter børnene er lagt i seng. 
Endnu mere fokus har Phistermedister dog på miljørigtigheden, komforten og kvaliteten af produkterne. ”Blomsten” er blevet til efter års forskning og udvikling i samarbejde med fysioterapeuter og er designet specielt til børns behov. Ergonomisk er den behagelig og sund at sidde i og giver maksimal støtte.
 
Phistermedisters produkter og varemærke

Den mest afgørende forskel mellem Phistermedisters sækkestole og udvalgte andre på markedet er, at fyldet er små, rene flamingo-Krøyerkugler.

Ofte bruges flamingoaffald som indmad i såkaldte ”bean bags”. Problemet er, at affaldsflamingoen ofte har været behandlet, fx farvet, og derefter bliver den genbrugt; nu måske indeholdende hormonforstyrrende stoffer, som er specielt farlige for børn.  

Phistermedisters sækkestole er altså ikke bare dejlige og behagelige at sidde i, fordi de former sig efter kroppen, men de er også sikre pga. gode og sunde materialevalg. Netop derfor har flere vuggestuer og børnehaver landet over også valgt at have ”Blomster” i institutionen til de små.
 
Et andet af Tina Agerskovs fokuspunkter er, at stolene skal kunne vaskes, hvilket er blevet muligt efter talrige tests. Hele sækkestolen, og altså ikke kun betrækket, kan komme i vaskemaskinen, hvilket er med til at fjerne pletter, skidt, støv mm., som kan virke allergifremkaldende på børn. 

Stoffet, der bruges til designet, er anti-piling polar-fleece i 100 procent polyester, som ikke fnuldrer, og dermed sikres det, at Blomsten ser lækker og farverig ud trods masser af glad brug og efterfølgende vask.

Phistermedisters og den gode leg

 

Phistermedister støtter den gode leg og samarbejder med flere ambitiøse partnere om at skabe sund og inspirerende leg for børn. Udover af flere vuggestuer, børnehaver og biblioteker landet over har “Blomsten” i institutionen, har Phistermedister også et samarbejde med Livsstil på Ledreborg og Grannys House. Grannys House er et fristed for hele familien ( og børn ), hvor der kan leges i Phistermedister hjørnet mens forældre og venner nyder lækker brunch - så det bliver hyggeligt og afslappende for alle. 

I legeområdet på Livsstil på Ledreborg opfordres til al slags leg, som i gamle dage - og der både plads til fysisk udfoldelse og fordybelse i eventyrteltet med en gamle historie mens der hygges i vores sækkestole. Kvalitetstid for hele familien. 

"Blomsten" kan bruges af alle - fra nyfødt til plejehjem
 
  • 0 år: Nyfødt baby – kan ligge sikkert selv, mens mor laver en kop te eller tager et bad.
  • 0-1 år: De mindste kan sidde selv, når man kiler dem ind mellem ”Blomstens” blade.
  • 1-5 år: De små kan sidde eller flyde til en god tegnefilm.
  • 5-100 år: Bruges som hyggestol, fodstøtte, pude til værelset etc.