Plastik Fantastisk workshop

Oprettet d.

Plastik Fantastisk workshop
Drop januarkulden og shop dig varm i lækre omgivelser, når Børn i byen d. 30/1 inviterer til Lagersalg Bazar & familiehygge med de bedste tøjmærker og kreaworkshop for ungerne. 

Kom indenfor i SOHO i Kødbyen, der vil være fyldt med lys og varme til et par hyggelige timer med familien. En af byens mest kreative designere Tina Agerskov laver klistre-klippe workshop for alle børn (gratis). Der kan købes god kaffe og kage i cafeen. 

Spar penge på skønne mærker og slap af i bløde sofaer til rolig musik og kaffeduft, når der er brug for en pause. Ungerne er godt underholdt til den helt store klippe-klistre workshop - mens du kan shoppe :)

Du vil bl.a. kunne shoppe: 
★ MarMar ★ MiniAture ★ Konges Sløjd ★ CamCam ★ Pierrot La Lune ★ Petit Nord ★ Whiite ★ ee12 ★ Becksondergaard ★ Info om mærker opdateres her frem til den 30/1. 

Plastik Fantastisk workshop

Har dit barn også fået adskillige dimser og dutter i kalendergaver, pakkelege og andre julefestligheder? Skøn plastik der nu ligger og fjoller rundt på gulvet - med græd ej, det kan sagtens blive fantastisk.

Kom det hele i en pose og besøg Phistermedister i SOHO i Kødbyen, der vil være fyldt med lys og varme til et par hyggelige timer - og børnene vil gå hjem med noget plastik der fantastisk :-)

Tina Agerskov er idékvinde bag børnebrandet Phistermedister, som udvikler og designer produkter i absolut topklasse til de mindste. Læs mere om Phistermedisters skønne sækkestole, kryllefyt snøre og meget mere på hjemmesiden

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig oplevelse, hvor hele familien er velkommen.