Fortryllende huse

Oprettet d. under

Fortryllende huse

Et eventyr kan starte med en mælkekarton, tilsæt noget lim, skønt papir og glimmer og de små dyr har en hel ny verden af bo i... og mange timers leg er begyndt.

Men vi advarer!! Det kan måske betyde at du sidder hele timer efter ungerne er lagt i seng - for at skabe et nyt hus... måske med ild i pejsen, en balkon til højre og venstre og nye designs som du bare ikke kan stoppe.

Og blev ungerne ikke færdige med at lege med Shanes byg-selv-julekalender og den lille nisse Nurium, så er dette en hjertelig anledning til at fortsætte den kreative leg :)

To mælkekartoner der er sat sammen, pyntet med papir og guld glimmer. Der er bygget en balkon med stakit af tændstikker


Skotøjsæske hvor der er skåret hul i siden og pyntet med papir og sølv glimmer. Huset er kommet højt til vejr på champagnepropper


Etagehus bygget af papkasse og pyntet med tapet og perler. En champagne prop er brugt som skårsten og loftrummet har fået et fint rundt vindue.


Mælkekarton der er pyntet med papir og guld glimmer. Taget er belagt med grønt gummi


Huset er bygget af en mælkekarton, hvor der er påsat altan. Gummi er brugt som vinduesrammer.


Mælkekarton beklædt med papir og pyntet med sølvglimmer og perler


 

To mælkekartoner er sat sammen, og der er skåret hul, så der er gennemgang på 1. sal - pyntet med papir, guldglimmer og perler. Gummi er brugt til vinduer og huset har fået stakit af ispinde

   

Skotøjsæske er beklædt med papir og stof som gulvtæppe. Der er brugt bølgepap til tag, og en toiletrulle der er malet er brugt som skårsten - med pejs på 1 salIngen kommentar(er)
Skriv din kommentar