Plastik Fantastisk

Oprettet d. under

Plastik fantastisk

Børnene elsker dem, og forældrene elsker at hade dem - de små plastikdimser, der får sneget sig ind i vores hjem i chokoladeæg og plastbolde.

Men fortvivl ikke... kig efter i skuffer, kasser, æsker samt på gulvet - og vupti har du materialer til at lave de skønneste led til at pynte på børneværelset, køkkenvinduet, skrivebordslampen eller der hvor du trænger til farvefyldt fortryllende pynt i denne mørke tid.

Phistermedister Feng Shui led

I Feng Shui taler man om Chi (energi) – det findes i alt; mennesker, dyr, naturen og alle de ting, der omgiver os. Vi kan hverken se eller måle energi, men vi kan mærke den. I nogle rum er energien tung og stillestående – vi bliver trætte & drænede ved at opholde os der. I andre rum er energien høj, hvilket bevirker, at vi har svært ved at slappe af og falde til ro.

Vores Feng Shui led er ikke rigtig feng shui – da de er lavet af plastik, men farverne kan give dig energioplevelse – der kan få smilet frem, og det er af lige så stor betydning.
Guirlande er en betegnelse for en kæde af udsmykninger af forskellig art. Oprindelig var det et bånd med hængende udsmykninger  blomster, blade eller frugter. Vores Feng Shui gurilande er med plastik dyr, perler og sjove ting. Sjæl ideen og kig i dine skuffer, æsker og krukker, der ligger helt sikker noget smukt som du vil blive glad for at se hænge i din egen Feng Shui guirlande


   

   

   

   

   


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar